fredag 24. oktober 2014

Trønder fra østlandet var artig og teit, måtte jobbe sent.

En trøndersk lærerstudent fra vestfold ble i torsdag kveld tvangs-sosialisert med to trøndere fra Trondheim. Dette førte til at hun forsov seg fredags morgen og måtte som straff overvære en to timer lang forelesning om italiensk uttale på mat. 


De som uttalte noe feil, ble banket opp med kjevle. 


"Det koster meg ingenting å slå ihjel en student hvis han uttaler italienske matretter på feil måte" roper Martha Bennito, og glemmer at folk flest ikke trenger høreapparat. "Spesielt grønnsaker" legger hun til og koser litt med kjevla. 

Lærerstudenten slapp unna det hele med skrekken siden hun fortsatt hadde vått hår etter en litt sen dusj rett før forelesninga. 
"Jeg dusja kjempefort, men håret ble vått likevell :(" sier jenta, som ønsker å være anonym. 

(Kilde: Snapchat)

torsdag 9. oktober 2014

Sto opp for tidlig, måtte avle hønsefsarm for oldemora si

Morgenstund har ikke alltid gull i munn. Det fikk Jonas Fakkeltog Furumo erfare da han våknet lørdag morgen kl 07:41, nøyaktig fire minutter før velkerklokka skulle ringe.



Ham måtte nemmelig avle en hel hønsefarm på grunn av dette! :(


"Aldri før har jeg blitt så skuffet over oldemor. Ikke en gang da hun ikke greide å strikke et nytt førerkort til meg etter at jeg mista lappen:("

Kilde: Vannscooter

Berørte velbrukt fiolin - fikk umiddelbart en ny frisyre

Det var Berit Klasebombe (1,5 år) som på forrige Tirsdsag tok på en fiolin hun fant liggende i en koffert på utestedet ResirkulerBar i Trondheim. 


"Jeg ble umiddelbart fylt med en følelse av  snasenhet og ringte derfor mannen min å avsluttet ekteskapet, bestilte meg en cola og tissa litt i bleien."  Babler Berit betryggende bak badeballen Bård ba henne om å befinne seg bak.

Kveld-Snytt har i ettertid funnet eieren av fiolinen og det viste seg å være ingen ringere enn Legolars fra Ringnes Herre!


Som svar på tiltale sier Legolars til Kveld-Snytt: "Hahahahahaha. Look at that idiot baby! Im literally laughing my ears off. Excuse me i have to take my neighbours shower....!"

Game over Danny Glover


Kide: Taterbarn og kjøpesenteret Sirkus Shopping i Trondheim