mandag 3. november 2014

Mannen har har rast!

Etter å ha ventet i flere døgn på at Mannen skulle rase sammen, har mannen omsider rast sammen.


Mannen på bildet, som omtaler seg selv som rasist, hadde ventet i totalt 4 døgn på at Mannen skulle rase, og det førte til slutt til et raseri uten like. Naboen til mannen hadde advart politiet om raseri-fare på forhånd, da han hadde observert at raseriet i mannen bygget seg opp mer og mer jo mer rasfaren til Mannen visste seg å ikke være så ras(k) som man skulle tro. 

"Man blir rastløs av rasløse hverdager når man venter på Mannen og den aldri raser" raser mannen og gjør et magert forsøk på å utløse raset med et ekstra raseriutbrudd. "Men denne mannen gir ikke opp så lett, selv om Mannen heller ikke ser ut til å gi opp så lett" fortsetter han og styrter et glass strawberry razz mens han stirrer uavbrutt mot Mannen og maner seg opp til å sitte enda lengre å rase mens han venter på raset.

1 kommentar:

  1. Dette er så farget av RaseHat redaksjonen!!!! Og snev av RasIsme leser jeg imellom linjebruddene også. Leste at skikkubben på Mannen har fått med en sponsor i 2015 i sypati til ødelagte løyper. produsenten Rasignol bidrar med vesentlige beløp

    SvarSlett