søndag 6. august 2023

Videospill om vannmelon ble for underholdende for presten - Sa opp jobben og kjøpte seg ny paraply

Presten, Benedikt Sviskesaus Standalone Samuelsen, var i ferd med å finne roen etter en lang dag med prekener, dåp og altertjeneste, da han ved en tilfeldighet kom over et nytt videospill som tok ham med storm. Spillet het “Vannmelonen Som Bare Ville Sutte På En Tube Kaviar” og handlet om en vannmelon som måtte kjempe seg gjennom ulike nivåer for å redde en kaviar-tube mot den onde kaviar-kongen «Torskus Maximus Dragedreper».

Benedikt, som vanligvis var kjent for sin tålmodighet og klokskap, ble så oppslukt av spillet at han etter kun en uke bestemte seg for å legge prestejobben på hylla. “Det er simpelthen for viktig at jeg får hjulpet denne vannmelonen,” forklarte han overfor sin menighet.

Presten hadde aldri vært kjent for å være impulsiv, men denne gangen tok han en avgjørelse som overrasket alle: han gikk til nærmeste butikk og kjøpte seg en flunkende ny paraply. “Hvis jeg skal hjelpe vannmelonen gjennom stormene, må jeg være forberedt,” sa Benedikt med et ganske forstyrrende heslig smil.

Mange lurte på om presten hadde mistet forstanden, men Benedikt forklarte: “Når man blir så oppslukt av en vannmelon, innser man at paraplyer er essensielle. Hvem vet når en regnskur kan komme? Jeg vil være forberedt på alt for den stakkars vannmelonen.”

Bilder viser en intens Benedikt (Du tenker kanskke at dette ikke er så intenst, men da skulle du sett hvor slappe gudstjenester han holdt) med tstaturet i fanget, med en blendende ny paraply ved siden av seg. Som en sidebemerkning vil Kveld-Snytt.net påpeke at ingen vannmeloner eller prester ble skadet under produksjonen av denne historien.



Kilde: En tissatreng kanin med små sko (som passer perfekt siden kaninen har små føtter).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar