torsdag 24. april 2014

"Seigmenn gjorde meg feig"


På tirsdag forrige uke spiste Tony Trailertruse (4) seksten stk grønne, ni stk røde, en liten del av venstre fot til en gul seigdame (ikke kineser! Dette er godteri!), og resten av sukkeret i en segmannpose. 


"Det i seg selv, eller meg selv, er ikke så spesielt selvfølgelig, men konsekvensene var. " sier Tony. 

En liten times tid etter, ringe en kompis av Tony, Bankrott Lodott. "Bankrott spurte meg om jeg ville bli med å drepe en litausk fredet fugl på Narvesen nær hvor der jeg bor, om vi fant en. Jeg torde ikke, jeg pingla ut. Jeg skylder helt og fullt på mengen og kombinasjonen av farger jeg spiste av de j%la seigmennene". Roper Tony imens han flatulerer uavbrutt midt i vannlating på gulvet, midt i intervjuet, midt på dagen, midt på jorda.




(Kilde: NATO)

tirsdag 8. april 2014

Vaskedame laget sang om bakterieflora, ble adoptert.



Gudrun Blåmugg Andersen (52) laget tidligere i år en sang for å hylle bakteriefloraen hun paradoksalt nok har kjempet i mot som vaskedame i alle de år. 

Den umiddelbare reaksjonen til foreldrene var ganske uventet. "No må de bli slutt på den synginga" sier faren, med et glis og tilfører "Æ må spyl tarmen igjen i mårra :("



Oddlaug Sparepære Johansen er imidlertud fornøyd med situasjonen. 


"Jeg har alltid ønsket meg ei datter. Dette er en drøm som går i tusen biter, på en kjempefin måte da selvfølgelig"

(Kilde: Lillegutt på benken)


fredag 4. april 2014

Blekket på blækk-metal konsert


Kallekurt Banjofjes (62) fant det i for godt å sovne i tipp-ex rus på konsert med det finske black-metal bandet "Hell Bil". Kallekurt Banjofjes ble akkurat skrevet ut av et rusprogram hos Borgnys Sluttåsniffåsånn på Notodden, hvor han ble operert for kulehode og rettetast. 


Her har Kallekurt ligget mang en time med fjeset sitt. 

"Ta dere en klasebanan, røyk en irsk cigar og kast ringspill folkens! Nå skal jeg på Tasta-tur!" Jodler Kallekurt og danser naken foran en flau liten schæfer-valp som akkurat har nytt en tisse-seanse bak verdens kjedeligste kino.



God kveld, og bak verdens beste flatbrød folkens. Idol er fascinerende!


(Kilde: 200 gram bakepulver)