fredag 11. desember 2015

Rotet bort hunden sin - gav hentesveis ny betydning.

Jonatan Kanelbolle Brunstad (11) våknet opp i går og oppdaget at hunden hadde forsvunnet. 

Etter å ha lett i en god time, tilkalte han hjelp fra sin beste venn Sandra Ørevoks Uthus Banankake Aleksandersen som forøvrig ble kåret til Miss Foster 2011. 


Hun hørte raskt at det var noe uvanlig med hårmanken til Jonatan og ba han sjekke hodet. Der fant han bikkja godt kamuflert og godt fornøyd med utsikten. 


"Jeg trodde han var klar over at jeg lå her jeg" bjeffer bikkja og stirrer oppgitt på et maleri av en blomstervase på veggen. 

Jonatan starter umiddelbart å gråte og løper til faren sin, Karl-Ivar Krabbeklo Brunstad. "Pappa jeg har sett ut som  en tulling i et helt døgn nå, folk har sikkert ledd av meg på skolen. Hvem går rundt med en hund på hodet liksom?!"

"HAHAHAHH! Ja du har sett helt idiot ut" Bekrefter faren og klyper seg selv for å sjekke om ham er våken. 


(Kilde: Husfliden)


fredag 12. juni 2015

Solgte senga si på Finn.no - fikk ufrivillig pølseskjerf

Heidi Vonbråten Kvamme ble rimelig overrasket over konsekvensen av å levere sengen hun "solgte" via nettstedet Finn.no 

"Æ la ut senga på Finn.no dagen før, og solgt den. Alt æ krevd va 2 milliarder krona, hvorav halvparten i mynt, og resten i dårlig humor og sånne små shotta man kan kjøp sæ ut på byen." Forklarer Heidi, som forøvrig så ut til å trives i det som kun kan beskrives som et pølseskjerf.


"Det e ingenting i veien med pølseskjerfet. Det e overraskende varmt, og æ "går" sjeldent sulten for å sei det sånn" sutrer Heidi muntert. 

"Men æ e fortsatt like blakk, og æ må no sov på gulvet. Æ trudd æ allerede gjor tidenes deal, men no ska æ forsøk å selg pølseskjerfet. Ikke like kjøttfylt men det slår æ av i prisen bare." Avslutter frøken Vonbråten brått. 

Kveldsnytt anmelder mannen.

Kilde: Et pitte pittelite marsvin med mistenkelig ånde

onsdag 21. januar 2015

Magnus karlsen gjør rent bord under VM i hakk (over nesa)


Etter 6 strake seire er det klart at Magnus Carlsen er sikret gull også i tittelen Verdensmester i hakk over nesa.



På spørsmål om hvordan han har blitt så god svarer han kort "jeg hakke peiling", men på bildet over er han observert på treningsleir i Hakenesch Helmut i Tyskland (et land som tidligere var kjent for sine hakkekors).


Hør hele sangen om Magnus her: